Web Analytics Made Easy - Statcounter

امکان ارتباط سامانه تدارکات الکترونیکی دولت تاکنون با ۶ سامانه دولتی فراهم است و هنوز امکان این ارتباط با دو سامانه نظارت الکترونیکی (دیوان محاسبات کشور) و پایگاه ملی اطلاع‌رسانی مناقصات (سازمان برنامه و بودجه) فراهم نشده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با مشارکت بخش غیردولتی و با هدف افزایش کارایی، شفافیت و سلامت معاملات دولتی طراحی و راه‌اندازی شده و در حال توسعه و تکمیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این سامانه باید با امضای الکترونیکی معتبر و رعایت مقررات مربوط، امکان انجام تمام مراحل معاملات دولتی مانند در خواست استعلام، فراخوان، توزیع و دریافت اسناد، گشایش الکترونیکی پاکت‌ها یا پیشنهادها، انعقاد قرارداد و دادوستد وجوه و تضمینات و نیز هر گونه الحاق، اصلاح، فسخ، ابطال و خاتمه قرارداد را به طور الکترونیکی فراهم کند.

طبق بند (۸) مصوبه هیات دولت به شماره ۱۶۱۴۵. ت ۵۳۵۲۵ هـ مورخ ۱۳۹۳.۲.۱۶ باید کلیه سازمان‌ها و نهاد‌های متولی اطلاعات پایه یا ارائه دهنده مجوزه‌ها از سازمان امور مالیاتی، سازمان ثبت احوال کشور، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و ... زیر ساخت لازم و قابل دسترسی به اطلاعات مورد نیاز ستاد را از طریق تعاملات الکترونیکی (وب سرویس) فراهم کنند، همچنین طبق بند (۵) مصوبه فوق‌الذکر به منظور جلوگیری از ورود تکراری اطلاعات یکسان باید اطلاعات ورودی سایر سامانه‌ها نظیر سامانه‌های سازمان برنانه و بودجه کشور و ... توسط ستاد تغذیه شود.

در این راستا در خصوص سازمان امور مالیاتی در حال حاضر اطلاعات فصلی بصورت وب سرویس به سازمان مذکور ارسال می‌شود. در خصوص سازمان برنامه و بودجه کشور نیز تفاهم‌نامه‌ای بین این مرکز و آن سازمان جهت تبادل داده ما بین سامانه‌های طرفین امضا و جلسات فنی کارشناسی برگزار شد، لیکن برخی از کار‌ها در مرحله پیاده‌سازی و بهره‌برداری از سوی آن سازمان متوقف مانده است.

وضعیت ارتباط سامانه به شرح جدول زیر است:   بر این اساس ارتباط سامانه ستاد با سامانه سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، سامانه کارپردازی بانک ملی، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور (اشخاص حقوقی)، سامانه ثبت احوال کشور (اشخاص حقیقی)، سامانه سازمان امور مالیاتی کشور انجام شده و ارتباط این سامانه با سامانه پروانه اصناف، سامانه سپام (بانک مرکزی جمهور اسامی ایران) و پایگاه معاملات و قرارداده‌های دستگاه‌های اجرایی (سازمان برنامه و بودجه کشور) انجام شده و سامانه تشخیص صلاحت پیماکاران در حل انجام است.

همچنین ارتباط سامانه ستاد با سامانه نظارت الکترونیکی (دیوان محاسبات کشور) و پایگاه ملی اطلاع رسانی مناقصات (سازمان برنامه و بودجه کشور) انجام نشده است.
*ایجاد گزارش‌های مدیریتی و نظارتی
به منظور مدیریت و نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها در سامانه، ماژول گزارش‌های مدیریتی و نظارتی ایجاد شده و در حال تکمیل است و مهمترین گزارش‌ها به شرح جدول زیر است:  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سامانه تدارکات الکترونیکی دولت معاملات دولتی سازمان برنامه و بودجه کشور سازمان برنامه و بودجه ارتباط سامانه بودجه کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۰۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت دفاع انگلیس هک شد

به گزارش «تابناک» به نقل از العالم، شبکه بی. بی. سی گزارش داد، سامانه‌ای که هک شده حاوی اسامی و اطلاعات بانکی کارکنان فعلی و برخی از کارمندان سابق نیروهای مسلح انگلیس بوده است.

بر اساس این گزارش، احتمال می‌رود که آدرس برخی از پرسنل ارتش نیز هک شده باشد.

هنوز مشخص نیست که چه کسانی پشت این هک قرار دارند اما گفته می‌شود که اطلاعاتی که هک شده مربوط به اعضای فعلی و سابق نیروی دریایی، زمینی و هوایی ارتش سلطنتی انگلیس است.

سامانه‌ای که هک شده توسط یک پیمانکار خارج از وزارت دفاع انگلیس مدیریت می‌شود و اطلاعات عملیاتی این وزارتخانه هک نشده است.

وزارت دفاع انگلیس سامانه مذکور را بلافاصله از دسترس خارج کرد و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

قرار است "گرانت شاپس" وزیر دفاع انگلیس، امروز اعضای مجلس عوامل از این اتفاق مطلع کرده و اطلاعات بیشتری ارائه کند.

"توبیاس الوود" نماینده محافظه کار و سرباز سابق، به "اسکای نیوز" گفته است: "چین احتمالا به افراد آسیب پذیر از لحاظ مالی نگاه می‌کند که ممکن است در ازای پول نقد کاری انجام دهند."

دیگر خبرها

  • معادل ۱۲ سال در دولت سیزدهم پرتاب ماهواره به فضا انجام شد
  • راه اندازی مرکز سامانه الکترونیکی ارتباطات مردمی با دولت در قم
  • آیین‌نامه اجرایی قانون «نحوه انتصاب افراد در مشاغل حساس» ابلاغ شد
  • مبادلات تجاری ایران و‌ سریلانکا دوباره برقرار شد
  • معافیت پزشکی سربازان حین خدمت چطور انجام می‌شود؟
  • ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه GIS ثبت شد
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه جی آی اس ثبت شد
  • سازمان تامین اجتماعی در تحقق شعار سال نقش کلیدی دارد
  • وزارت دفاع انگلیس هک شد